person editing photos on a laptop

Cu siguranță, nu sunt un profesor, dar doresc să împărtășesc cunoștințele pe care le-am dobândit în domeniul fotografiei. Parcursul meu de învățare nu a fost ușor, iar pentru a acumula cunoștințe, am explorat diverse metode. Am participat la cursuri și workshop-uri, am avut privilegiul de a fi asistent și ucenic al fotografilor experimentați, am citit cărți și am petrecut ore întregi urmărind materiale informative pe YouTube. Simt că am o datorie față de toți cei de la care am învățat ceva și, în consecință, am decis să împărtășesc aceste cunoștințe cu alții.

Astfel, doresc să ofer și eu câteva informații și sfaturi tuturor celor pasionați de fotografie, fie că sunt la început de drum sau că se consideră experimentați. Din propria mea experiență, pot confirma că mereu există loc pentru îmbunătățire și întotdeauna vom descoperi lucruri noi. Deși sună ca un cliseu, cred că putem învăța ceva chiar și de la cei mai puțin experimentați, cu condiția să nu repetăm greșelile lor.

Vă invit să explorați subiectele pe care le voi propune și să descoperiți modul în care abordez aspectele legate de editare, fotografie, marketing și altele.

Cum importi fotografii in Lightroom
Cum creezi un catalog in Lightroom
Selectie si editare Adobe Bridge & Lightroom
WhatsApp