Save the date


Save the date.

Ședința foto Save the Date este o recomandare din partea noastră, pentru că în cazul în care nu ați mai participat la o ședință profesionistă, vă va ajuta să vă obișnuiți cu aparatul foto și cu noi. De asemenea, ne va ajuta pe noi să determinăm cele mai avantajoase unghiuri și poziții pentru fiecare dintre voi.

Crearea unei relații cu fotograful vostru de nuntă este contează enorm. Dacă încă nu ați realizat acest lucru, vă spunem noi – el sau ei vor fi cu voi în fiecare moment al nunții. E mai bine să ai alături un prieten nou sau cel puțin pe cineva în care ai încredere.

Locație voastră personală pentru Save the Date

Preferăm să nu ne complicăm prea mult cu locația pentru această ședință foto. Un spațiu verde și cât mai puțin populat este locația ideală. De ce puțin populat? Pentru că dacă este prima voastră ședință de acest gen, credeți-ne, nu v-ar plăcea să aveți zeci de ochi îndreptați spre voi.

Desigur, suntem încântați de cuplurile care aleg locații spectaculoase pentru această ocazie. Cel mai important este să aibă o valoare spirituală pentru voi, să vă regăsiți în acel loc și să se potrivească personalității voastre.


Completeaza formularul si afli care ar costurile.