About

  • De-alungul vieții experimentăm lucruri, căutăm noi și noi mijloace de expresie a gândurilor noastre, a bucuriilor, a experiențelor, a trăirilor emoției, a tuturor fiorilor ce face individul să fie unic. Pornind acest nou drum dintr-o necesitate, am descoperit că avea să fie pentru mine evadarea într-o nouă lume a căutării esenței vieții, o pasiune ce mi-a trezit instinctul unui nou mod de viață, unei trăiri mai frumoase a clipei, unei aprecieri a tuturor lucrurilor din jurul meu. O dată cu primul click în care am început să învăț câte ceva din lumea fotografiei, am înțeles cât de importante sunt clipele din viața noastră și, dacă le ratezi, ele pot fi uitate sau pierdute definitiv din viața noastră. Așa că am început să surprind clipe de viață și să transform ceea ce unii numesc muncă într-un stil de viață, într-o pasiune, într-un gând plăcut plin de frumosul clipelor din viața ce ne înconjoară.

Cateva informatii importante

-Important ar fi sa vizualizati portofoliul meu, vedeți dacă avem aceleași gusturi, solicitati o oferta, apoi stabilim o întalnire unde discutam ce presupune evenimentul tau.

-Fotografiile se predau in  maximum 90 de zile de la data evenimentului. Exista o optiune pentru predare prioritara in maximum 10 zile.Număr cadrele, variază de la eveniment la eveniment. Toate fotografiile trec printr-un proces de editare de luminozitate, culoare, contrast,balans de alb. Corecții locale (scos anumite persoane sau obiecte din fotografii, etc) se fac în limita posibilitaților. Predarea se va face online prin platforma securizata plus stick usb. Voi si pastrate in arhiva mea personala pe termen lung, insa nu pot garanta pastrarea lor pe un termen nelimitat, e bine sa va faceti cateva copii de siguranta.

-Tot ce vedeți pe site este realizat de mine. Întotdeauna voi fi eu fotograful principal, cu excepția unor situatii neprevazute. Exista și optiunea de al doilea fotograf.

-Sunt fotograf, mă ocup doar de fotografie, dar va pot pune la dispozitie si serviciul video prin colaboratorii mei.

-Locuiesc în București însă sunt disponibil oriunde în țară sau străinătate.

-Nu am un anumit numar de ore in care voi fi prezent la evenimentul vostru, in principiu sunt prezent atat timp cat este nevoie de serviciile mele.